Leden

Informatie voor nieuwe leden

Quodlibet repeteert op de woensdagavonden in het Calvijn College: Kruitmolenlaan 60 in Middelburg.

Wij repeteren van 19.30 uur tot 21.30 uur. Halverwege de avond is er een koffie-/theepauze.

Een paar keer per jaar wordt nog een extra studiedag ingepland.

Zin om mee te zingen? Kom luisteren of meedoen tijdens een repetitie.

Nieuwe leden mogen de eerste maand gratis deelnemen aan de repetitieavonden. Vervolgens bedraagt de contributie € 20,00 per maand, waarbij de (school)vakanties worden doorbetaald. Voor informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Hanne Louwerse via email: secretariaat@quodlibet.nl

_________________________________________________________________________

Projectkoor Kerstconcert 2023

Wij bieden de je mogelijkheid om mee te zingen als projectkoorlid bij ons Kerstconcert op dinsdagmiddag 26 december a.s. (Tweede Kerstdag). Op het programma staat de prachtige cyclus A Ceremony of Carols van Benjamin Britten, begeleid op harp. Dit wordt aangevuld met andere mooie kerstmuziek voor vrouwenkoor. Als projectkoorlid kun je gratis aan dit initiatief meedoen. Wij ontvingen namelijk een bijdrage van het VSB Fonds om ons goed voor te bereiden op dit concert.

Doe je mee? Het betekent dat je kosteloos kunt deelnemen aan twee studie-zaterdagen en drie koorworkshops met een zangpedagoog. Onze wekelijkse repetities vinden plaats op de woensdagavond (19.30-21.30 uur) in het Calvijncollege in Middelburg. Wij verwachten dat je deze repetities zoveel mogelijk bijwoont.

Verder is het belangrijk om affiniteit met klassieke muziek te hebben. Ook enige ervaring met koorzang en het kunnen lezen van noten van blad is een pré. Maar laat je ook inspireren door het enthousiasme waarmee wij ons voorbereiden op dit prachtige concert, en geniet met ons mee van het samen muziek maken!

Voor informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Hanne Louwerse: mail naar secretariaat@quodlibet.nl of app naar 06-11092643.

 

_________________________________________________________________________

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming
Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht voor alle organisaties die bestanden bewaren met persoonsgegevens. Lees hier alles over het privacybeleid van Quodlibet.