Home

Wij zijn het Zeeuwse vrouwenkoor Quodlibet in Middelburg. Met veel enthousiasme zingen we zowel klassieke als hedendaagse muziekstukken, die speciaal voor vrouwen- en jongenskoor zijn gecomponeerd of gearrangeerd. Er is een vast repertoire, maar daarnaast verleggen we graag onze grenzen door nieuwe uitdagingen en samenwerkingsvormen aan te gaan. Zo zingen wij van alles wat en voor elk wat wils: quodlibet! Minimaal eens per jaar gebeurt dat in de vorm van een concert. Daarnaast verzorgen wij kleinere optredens bij verschillende gelegenheden. Dit alles onder leiding van onze gedreven dirigent Willie den Hollander.

Rabo ClubSupport 2019

Met Rabo ClubSupport stelt de Rabobank jaarlijks een deel van de winst beschikbaar voor ondersteuning aan lokale verenigingen en maatschappelijke instanties. Leden van Rabobank Walcheren/Noord-Beveland kunnen tijdens deze actie hun stem uitbrengen op de vereniging of stichting die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Wij staan ook op de lijst van deelnemende verenigingen.

De stemperiode is van 27 september t/m 6 oktober  a.s.  

Bent u lid van de Rabobank en wilt u Quodlibet steunen, stem dan op ons! Attentie: wij doen mee onder de naam Kamerkoor Quodlibet. Lees hier over ons bestedingsdoel. Alvast bedankt voor uw steun!

 

Quodlibet met bloemen 2019Foto: Marja Bax

Heb je zin om mee te zingen? Kom luisteren of meedoen tijdens een repetitie. Er is nog plek voor een aantal koorleden, vooral sopranen zijn van harte welkom! Kijk voor meer informatie op de ledenpagina.

Kijk eens bij Historie en Muziek om een idee te krijgen van onze optredens en ons repertoire.
Of volg ons op Facebook.

Quodlibet en Windbroke 2016