Voorjaarsconcert

Voorjaarsconcert

Flora en Fauna

2019 Flora en Fauna Foto: Marja Bax

Op zaterdag 25 mei a.s.treden wij op in de Gasthuiskerk in Middelburg. Wij bezingen dan de kostbare schoonheid van de seizoenen en van elke dag, met die bonte, wonderbaarlijke variatie aan bloemen en dieren. Lelies, rozen, sneeuwwit vogeltje, nachtegaal, zwaan, zwaluw, meeuwen, vissen .... daar gaan de liederen o.a. over. Soms vrolijk, soms treurig. Ze zijn van bekende componisten als Brahms en Gjeilo tot aan Catharina van Rennes en Hendrik Andriessen.

Aan het concert werken de solisten Hanneke de Vroe en Heleen van Hasselt mee; zij brengen o.a. het beroemde bloemenduet uit de opera Lakmé van Délibes. Fluitiste Maaike van der Heijdt en pianist Jacco Lamfers verzorgen enkele solostukken en begeleiden het koor, dat onder leiding staat van Willie den Hollander.
Na afloop trakteren wij u graag op zelfgemaakte hapjes en een drankje, in de ontvangstruimte van de sfeervolle, gotische Gasthuiskerk.

Entree € 12, inclusief drankje en hapje na. Kinderen tot 12 jaar gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang in de kerk, maar als u reserveert via secretariaat@quodlibet.nl bent u verzekerd van een mooie plaats.

Zaterdag 25 mei 2019, 20.00 uur
Gasthuiskerk, Lange Delft 94, Middelburg

Parkeren: Damplein. Betaald parkeren tot 20.00 uur.